Neohodnoceno

Champagne Julien Herbert Brut Nature Premier Cru

Svěží a minerální šampaňské s nulovým obsahem cukru. S ovocnou a květinovou vůní.

Vinařství Julien Herbert, Montagne de Reims

Šumivé víno, obsah alkoholu 12,5 %, cukr 0 g / l

Můžeme doručit do:
19.12.2024
Skladem (>6 ks)
Kód: 999
1 220 Kč 1 008,26 Kč bez DPH
Kategorie: Champagne
Odrůda: 50% Chardonnay, 30% Pinot noir, 20% Pinot meunier
Oblast: Montagne de Reims
Klasifikace: Premier Cru
Obsah cukru: Brut Nature
Objem: 0,75 l
Složení: Obsahuje oxid siřičitý
Země původu: Francie

Vinice:

Julien Herbert má své vinařství v prestižní apelaci Montagne de Reims. Hrozny pochází z 4,5 ha velké Premier Cru vinice u obce Rilly-la-Montagne. 

Charakter vína:

Cuvée odrůd 50% Chardonnay, 30% Pinot Noir, 20% Meunier. Brut nature.

Zářivá zlato-žlutá barva. Ve vůni najdeme výrazné ovocné a květinové vůně, náznaky pečiva, toustů a sladkého koření. Na patře je svěží a minerální, následně se rozvine do celé své kulatosti. Čistý, dlouhý a ovocný velkolepý závěr.

Po lahvování víno zrálo v lahvích na kalech po dobu 7 let, obsahuje 0 g cukru na litr.

Doporučujeme podávat při teplotě 8 °C.

Toto šampaňské se skvěle k rybám, tataráku, skvělé je po jídle.

Doporučujeme podávat při teplotě 8 °C.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Champagne Julien Herbert, Rilly-la-Montagne, Montagne de Reims

Julien Herbert vede jako zástupce čtvrté generace vinařství, které se nachází v prestižní apelaci Montagne de Reims. Hrozny pochází z 4,5 ha velké Premier Cru vinice u obce Rilly-la-Montagne. Na vinicích najdeme ze 40 % odrůdu Chardonnay, z 35 % Pinot Noir  a 25 % tvoří Meunier.

Šampaňské od Juliena Herberta je odrazem jeho osobitého stylu, ohledům k terroir a životnímu prostředí. Julien nechává svá vína odpočívat ve sklepech po mnoho let. Zákon ukládá 18 měsíců. U Juliena Herberta je to doba zrání minimálně 5 let pro Brut, a dokonce 10 let pro Blanc de Blanc. Díky takto dlouhému období nabere jeho exkluzivní šampaňské své unikátní aroma, strukturu a jedinečnost. Dalším rysem je výroba šampaňského po malých dávkách a velmi nízký obsah cukru.